TEREN INTRAVILAN


ANUNȚ VALORIFICARE PRIN SUPRAOFERTARE a bunului imobile aparținând Societății Agricole Agroviitorul Șona Cabinet Individual de Insolvență Jurca Claudiu Mihai, cu datele de identificare prezentate în antet, desemnat în calitate de lichidator judiciar al debitoarei falite Societății Agricole Agroviitorul Șona cu sediul în Comuna Șona str. Nouă nr. 57, jud. Alba, (CUI 3500450), prin Încheiere nr. 208/F/CC/22.05.2018, pronunțată de Tribunalul Alba în dosarul nr. 2935/107/2009, vă aduce la cunoștință faptul că: Urmare a depunerii ofertei de cumpărare la prețul de 17.620 euro (echivalent în lei la data plății), Adunarea Creditorilor debitoarei Societății Agricole Agroviitorul Șona, în ședința din data de 03.12.2021, a luat act de ofertele depuse pentru bunul imobil aparținând debitoarei solicitând publicarea prezentului anunț Data de 03.02.2022 ora 1400, este stabilită în vederea organizării ședinței de licitație cu supraofertare. Pasul de supraofertare este de 10% din prețul de lei fără TVA. Astfel, orice persoană care dorește să participe în vederea cumpărării terenul aparținând debitoarei falite trebuie să facă SUPRAOFERTĂ DE CUMPĂRARE pentru un preț mai mare de 17.620 euro, cu respectarea pasului de supraofertare de 10%. Supraofertele se depun cu o zi înainte de ziua ședinței de licitație, inclusiv prin poștă la sediul lichidatorului judiciar din Alba Iulia, str. Henri Coandă nr. 2A, etaj 2, biroul 12, jud. Alba, e-mail claudiujurca.cii@gmail.com sau Fax: 0358566796. Relații suplimetare la telefon: 0744666158 sau e-mail: claudiujurca.cii@gmail.com.
Price

None RON
17,620.00 EUR

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Mobile: Sign Up
Suprafata: Sign Up
Tip Teren: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up
Contact_Address: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.