Spațiu industrial, Paulis Lunca, jud. Hunedoara


Spatiul industrial compus din constructii industriale, edilitare si anexe - hala, laborator, 8 magazii, sopron, punct PSI, birouri si garaje, vestiar, depozit carburanti, wc, si casa poarta, accesul realizandu-se pietonal si rutier din DJ 706A. Terenul aflat sub constructii este in suprafata de 3,903 mp si se afla in concesiune, fiind proprietatea Statului Roman. Proprietatea a fost construita si dezvoltata intre anii 1974 - 1992. Constructiile au urmatoarele suprafete construite: Hala - 152 mp; Laborator - 85 mp; Magazie 1 - 48 mp; sopron 63 mp; Punct PSI - 6 mp; Birouri si garaje - 122 mp; Magazie 2 - 37 mp; Magazie 3 - 22 mp; Magazie 4 - 10 mp; Magazie 5 - 25 mp; Magazie 6 - 16 mp; Magazie 7 - 11 mp; Magazie 8 - 35 mp si Casa poarta - 11 mp. Proprietatea dispune de urmatoarele utilitati publice: apa, curent electric. Imobilul este situat in Paulis Lunca, nr 7, Soimus, judetul Hunedoara. Proprietatea se vinde in licitatie publica.
Price

288,700.00 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.