GASTROM GROUP SRL teren


CONSULTING COMPANY IPURL, cu sediul în Tg-Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 15, jud. Gorj, în calitate de lichidator, organizează licitații pentru vânzarea bunurilor aparținând debitorul aflat în procedura insolvenței, : SC GASTROM GROUP SRL - dosar nr. 4163/95/2012 Tribunalul Gorj, respectiv: Licitație publică cu strigare începând cu data de 08.11.2021, ora 11, si in fiecare zi de luni, ora 11, la prețul redus cu 20 % față de pretul de evaluare, pentru: Imobil – Teren in suprafață de 4111 mp din care 2705 mp intravilan, si 1406 mp extravilan, având nr. cadastral 36366, intabulat în CF nr. 36366 a Mun. Tg Jiu, situat în municipiul Târgu Jiu, 4,5 km în partea de sud a zonei Bucureasa, zonă rezidențială cu case de locuit individuale și terenuri libere. Accesul la teren este asigurat direct din drumul județean DJ 674A. Utilitățile în zonă asigurate sunt: curent electric, apă și canalizare. Prețul de pornire al licitației este de 191520 lei. Licitațiile se organizează la sediul Consulting Company IPURL din Târgu Jiu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 15, jud. Gorj, la prețurile, datele și orele menționate. Informații suplimentare se pot obține la sediul lichidatorului judiciar, la telefoanele: 0253/223744, 0253/219690, 0744615954, prin e-mail la adresele: office@consultingcompany.ro. Regulamentele de participare la licitație se procură la sediul lichidatorului judiciar sau se transmit, la solicitare, prin e-mail sau fax. Toate persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor sunt invitate să anunțe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Prețurile menționate nu conțin TVA.
Price

191,520.00 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Suprafata: Sign Up
Tip Teren: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.