Ferma Murgeanca


Imobil (Ferma Murgeanca)- teren in suprafață totală de 159.023 mp, nr. cadastral 24775, clădiri cu numere cadastrale 24775-C1 până la 24775-C39, înscrise in cartea funciară nr. 24775, situate in localitatea Țăndărei, județul Ialomița la prețul de 2.121.118 lei. Este amplasata pe partea dreapta a DN 21 A, sosea care leaga orasul Tandarei de municipiul Braila , la cca 10 km distanta de orasul Tandarei , vis a vis de gara CFR Murgeanca . Accesul se face direct de pe soseaua proaspat asfaltata , direct din DN21A si are retea de electricitate in interior. Ferma Mugeanca este o fosta ferma tip IAS destinata cresterii ovinelor, capacitate circa 3000 capete si a bovinelor 4000 capete.
Price

2,121,118.00 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Mobile: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up
Contact_Website: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.