Ferma 1 caprine


Imobil Imobil (Ferma 1 caprine) - teren in suprafață totală de 176.229 mp, nr. cadastral 221, clădiri cu numere cadastrale 221-c1 până la 221-c65, înscris in cartea funciară nr. 20988, situate in localitatea Borcea, județul Călărași, la prețul de 8.816.800 lei. Proprietatea se afla pe un teren situat in Balta Ialomiței, protejat cu diguri proprii de aparare impotriva inundatiilor fluviului Dunarea
Price

8,816,800.00 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Mobile: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up
Contact_Website: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.