Baza Siloz Gura Ialomiței


Imobil Baza Siloz Gura Ialomiței - teren in suprafață totală de 39.166 mp, nr. cadastral 917, clădiri cu numere cadastrale 917-C1 până la 917-C10, înscrise in cartea funciară nr. 20493( magazie multifunctionala semi-mecanizata , capacitate 6000 tone , bascula electronica 60 tone , laborator pentru receptie si livrarea produselor , put forat propriu si livada aproximativ 3 hectare), situate in localitatea Gura Ialomiței, județul Ialomița
Price

857,022.00 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Mobile: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up
Contact_Website: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.