Autoturism Juke


EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL în calitate de lichidator judiciar al NEW TEXTIL PROJECT SRL - ,,în faliment”, ,,in bankruptcy”, ,,en faillite”- ANUNŢĂ VÂNZAREA PRIN LICITAȚIE PUBLICĂ A ACTIVELOR: AUTOTURISM NISSAN JUKE an fabricație 2013, benzină, 1618 cmc, la prețul total de 28.980 lei, exclusiv TVA. Licitația va fi organizată la sediul lichidatorului judiciar în data de 14.10.2021, ora 13:00. Ofertanţii sunt obligaţi să se prezinte la sediul lichidatorului judiciar cu cel puţin 48 de ore înainte de data organizării licitaţiei, în vederea depunerii garanției de participare la licitație de 10% din preţul de pornire a licitaţiei, precum şi pentru achiziţionarea caietului de sarcini. În caz de neadjudecare, licitaţia se va relua în datele de 21.10.2021 și 28.10.2021, în aceleași condiții. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare sunt invitaţi să anunţe lichidatorul judiciar cu 48 de ore înainte de data licitaţiei. Informaţii suplimentare se pot obţine la: Tel: 0354.405.232 Fax: 0254.713.311 Mobil: 0726.785.348 Email: office@expertinsolventa.ro
Price

28,980.00 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Km: Sign Up
Marca: Sign Up
Mobile: Sign Up
Combustibil: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
An Fabricatie: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up
Contact_Address: Sign Up
Contact_Website: Sign Up
Capacitate Cilindrica: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.