Autotractor Volvo


Autotractor marca Volvo, model FHA3C, an fabricaţie 2014, serie şasiu YV2AG30A6EB684354, nr. de înmatriculare SV-02-ESY, serie motor 453416, sursă de energie: motorină, capacitate cilindrică: 12.777 cm3, putere 375 kW, culoare: galben.
Price

70,182.40 RON

Dates

Auction Date: Sign Up
Publication Date: Sign Up

Location

Sign Up

Extra

Type: Sign Up
Marca: Sign Up
Mobile: Sign Up
Combustibil: Sign Up
Tip Vanzare: Sign Up
Contact_Name: Sign Up
An Fabricatie: Sign Up
Contact_Email: Sign Up
Ora Licitatie: Sign Up
Contact_Address: Sign Up
Capacitate Cilindrica: Sign Up

Apartamente, Terenuri, Case, Auto, Spatii Comerciale de vanzare prin licitatie publica; veti gasi atat licitatiile proprietatilor detinute de bancile din Romania cat si situatia licitatiilor desfasurate de ANAF - cele mai tentante oferte imobiliare din Romania.

Executari-Licitatii.COM contine o baza de date nationala ce se updateaza de doua ori pe zi ….IN FIECARE ZI !

Nu saptamanal sau lunar ca si alte site-uri de profil. In acest fel ne asiguram ca oferim posibililor cumparatori sau investitori cele mai fresh proprietati de pe piata la cele mai mici preturi. Dupa cum puteti observa e foarte simplu sa folositi Executari-Licitatii.com; totusi daca cumva intampinati dificultati de navigare sau aveti o intrebare sau nelamurire va rog nu ezitati in a ne contacta – sa nu uit.....oferim si sfaturi si consultatii gratuite. Ne gasesti la numarul 0364-228148 sau ne poti scrie pe office@executari-licitatii.com.